Coosto

Paquete de gestión de redes sociales

Calificación general

4,2 /5
(50)
Relación calidad-precio
4,2/5
Funciones
4,1/5
Facilidad de uso
4,3/5
Asistencia al cliente
4,6/5

92%
Un ha recomendado esta aplicación
Ordenar por

Opiniones de 50

Margaret M.
Calificación general
  • Sector: Recaudación de fondos
  • Tamaño de la empresa: 11-50 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 10.0 /10

Fan van Coosto

Revisado el 05-04-2022

We hebben door Coosto een totaalbeeld van ons werk in één tool. De support is fantastisch. Het is niet het goedkoopste product in de markt, maar z'n geld wel waard.

Puntos a favor

Bij Webmastery zijn we fan van Coosto. We gebruiken alle tools: van listen tot publish en engage. Bij het publishgedeelte maken we gebruik van de postoptimizer (betaal je extra voor). Bij listen van de handige alerts, die sneller zijn dan google alert. Belangrijk als het bv gaat om een kijktip.

Puntos en contra

We kiezen soms toch voor het publish gedeelte van platforms zelf, omdat social media platforms niet alle functies ter beschikking stellen. Bv taggen op LinkedIn en video's via Instagram missen mogelijkheden. Ook bij engage blijken bepaalde berichten niet ingeladen te kunnen worden: bv reacties in Facebook groepen en mentions in LinkedIn. Dus dat moet alsnog handmatig. Deze functies zullen concurrenten van Coosto ook niet hebben.

Alternativas consideradas

OBI Engage

Razones para cambiar a Coosto

Het listen-gedeelte (zoeken in alle content op internet) was in Coosto veel uitgebreider en het nam ook content mee van voor de installatiedatum.
Tom Z.
Calificación general
  • Sector: Transporte/transporte en camión/ferrocarril
  • Tamaño de la empresa: 10.000+ empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 9.0 /10

Krachtige tool voor social listening, engagement en reporting

Revisado el 31-01-2022

Al jaren een betrouwbare leverancier; prettige, constructieve samenwerking. Coosto denkt met je mee.

Puntos a favor

Tool werkt intuïtief. Al je social kanalen vanuit één overzichtelijk scherm behandelen, volledig customisable. Krachtige scraper waarmee je in een mum van tijd precies díe berichten vindt waar je naar op zoek was door een groot scala aan te gebruiken operators. Eenvoudige reporting o.b.v. zelf in te stellen widgets. Geeft snel inzicht in je prestaties. Goede functionele ondersteuning met altijd snelle reacties vanuit support.

Puntos en contra

Functionaliteiten die naar tevredenheid functioneren worden soms vervangen door nieuwe functionaliteit. Dit heeft soms als gevolg dat je bepaalde processen moet herijken. Coosto is hier wel altijd erg behulpzaam en betrokken bij.

Esther V.
Calificación general
  • Sector: Materiales de construcción
  • Tamaño de la empresa: 501-1.000 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 0.0 /10

Never going back to Coosto

Revisado el 20-11-2020

Errors all the time, terrible support, no feedback about the support follow ups.

Puntos a favor

The possibility to post Multicompany and engagepart

Puntos en contra

The terrible feature to post Multicompany

Alternativas consideradas

Falcon.io

Razones para cambiar a Coosto

Better support, better partnering with Facebook

Respuesta de Coosto Traducir a español

Hello Esther, thanks for sharing your feedback. We set a high standard for ourselves, and we're so sorry to hear this was not met in your interaction with our business. We are known for our excellent customer support, ease of use and overall product quality and regret not meeting your expectations. We do value your input and will use it to make us better.

Kristel W.
Calificación general
  • Sector: Relaciones públicas y comunicaciones
  • Tamaño de la empresa: 2-10 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 10.0 /10

Onmisbare tool voor betekenisvolle en effectieve content!

Revisado el 07-04-2022

Bij de start krijg je een fijne training en bij vragen krijg je snel reactie. De tool is continu in ontwikkeling en er komen steeds meer handige features bij. Ik ben groot fan!!

Puntos a favor

Het is een totaalpakket! Van luisteren wat jouw doelgroep bezighoudt, inspiratie voor content opdoen én tips hoe je je boodschap het beste brengt, tot data vergaren om je content continu te verbeteren.

Puntos en contra

Ik zou er geen kunnen bedenken, eerlijk waar niet!

Samira E.
Calificación general
  • Sector: Educación superior
  • Tamaño de la empresa: 1.001-5.000 empleados
  • Software usado Semanalmente durante 1-5 meses
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 8.0 /10

Review Coosto

Revisado el 20-01-2022

Ik vind het erg fijn dat ik via Coosto eigenlijk bijna alles kan doen wat betreft social media. Ik hoef niet meer per account in te loggen, posts te plannen en te engagen.

Puntos a favor

De belangrijkste voordelen voor ons is dat je op een gemakkelijke manier post kan inplannen. Wij werken met veel accounts, waardoor je vaak het overzicht een beetje kwijt bent. Daarnaast kan je vanuit Coosto engagen op een gemakkelijke manier, zonder te hoeven inloggen op alle accounts. Alles kan vanuit één plek.

Puntos en contra

Ik vind het onhandig dat ik bijvoorbeeld geen stories of reels kan inplannen. Ik weet dat dit te maken heeft met wat de platforms toelaten, maar het zou voor ons een grote stap zijn. Ook omdat alle platformen steeds meer nieuwe functionaliteiten toevoegen.

Respuesta de Coosto Traducir a español

Fijn dat je over het algemeen tevreden bent. Wat betreft nieuwe functionaliteiten van social platformen: zodra we de toegang krijgen om dit soort features in ons product te gaan aanbieden, zijn we er als de kippen bij!

Svenja V.
Calificación general
  • Sector: Marketing y publicidad
  • Tamaño de la empresa: 11-50 empleados
  • Software usado A diario durante 1-5 meses
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 7.0 /10

Fijne tool!

Revisado el 06-04-2022

Puntos a favor

- Handig overzicht van toekomstige social media berichten
- Mogelijkheid tot het toevoegen van meerdere accounts
- Mogelijkheid tot toevoegen van verschillende labels aan berichten
- Mogelijkheid tot het maken van rapportages
- Inzicht in de markt

Puntos en contra

- Niet alle functies voor het plaatsen van berichten wordt ondersteund, waardoor sommige dingen nog steeds handmatig geplaatst moeten worden

Laurens V.
Calificación general
  • Sector: Medios online
  • Tamaño de la empresa: 2-10 empleados
  • Software usado A diario durante Más de un año
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 10.0 /10

Software as a service voor optimaal gebruikersgemak, dat is Coosto voor ons!

Revisado el 20-01-2022

Wij gebruiken Coosto inmiddels alweer langer dan een jaar, en dat bevalt! Het koppelen, beheren en toevoegen van subprojecten is in een handomdraai gebeurd. Mocht je er even niet uitkomen? Geen enkel probleem, want de customer care van Coosto rocks! Actie, reactie en we kunnen door. Gewoon goed geregeld, daar houden we van!

Puntos a favor

De toepassingen van Coosto zijn continu in beweging. Wekelijks worden er updates uitgevoerd aan het systeem en dat resulteert in steeds betere functionaliteiten.

Puntos en contra

Het enige wat hopelijk in de toekomst toegevoegd gaat worden is het geautomatiseerd plaatsen van meerdere afbeeldingen op LinkedIn. Een eerste stap zou kunnen zijn om via een notificatie meerdere afbeeldingen te kunnen plaatsen, zoals nu ook voor Instagram de handelswijze is. Fingers crossed en hopen dat deze functionaliteit in de toekomst geboden gaat worden!

Respuesta de Coosto Traducir a español

Hi Laurens, top dat je tevreden bent over Coosto. Het automatisch publiceren van meerdere afbeeldingen op LinkedIn zou zomaar eens binnenkort geïntroduceerd kunnen worden...;)

Update 2-2-2022: We hebben de gevraagde functionaliteit inmiddels toegevoegd aan Coosto! :)

Femke P.
Calificación general
  • Sector: Administración educativa
  • Tamaño de la empresa: 1.001-5.000 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 8.0 /10

Positieve indruk van Coosto

Revisado el 05-04-2022

Puntos a favor

Coosto bundelt verschillende functionaliteiten, waardoor de tool veelomvattend is. Dat mist bij sommige concurrenten. Zowel voor contentplanning, (omgevings-)analyse en monitoring als webcare gebruiken wij deze tool! De ondersteuning vanuit Coosto is fijn, ze denken met je mee en helpen je waar nodig.

Puntos en contra

Helaas zijn de mogelijkheden op sommige vlakken beperkt, zoals het taggen van personen op LinkedIn. Dit is helaas nog niet mogelijk. Gelukkig worden verbeterpunten vaak opgepakt en meegenomen in nieuwe updates. Ook is het jammer dat input vanuit Coosto niet eenvoudiger naar andere software overgebracht kan worden.

Femke R.
Calificación general
  • Sector: Comercio minorista
  • Tamaño de la empresa: 201-500 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 8.0 /10

Overzichtelijk en snel

Revisado el 05-04-2022

Puntos a favor

Alle berichten en reviews komen samen in één portaal, Coosto. Voor ons scheelt dit alle aparte kanalen openen en bijhouden en daarvoor kunnen we Coosto de hele dag open laten staan en snel checken of er nieuwe berichten binnen gekomen zijn. Je kan ook filteren dat je berichten ziet die de bedrijfsnaam vermelden, zonder dat ze je taggen. Heel handig.

Puntos en contra

Soms gooit Coosto onze koppeling met facebook er half uit waardoor niet alle instagram kanalen in coosto goed staan. Dit moeten we dan verversen en daarna staat het weer goed.

Maria W.
Calificación general
  • Sector: Servicios
  • Tamaño de la empresa: 201-500 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 8.0 /10

Optimale samenwerking tussen afdelingen dankzij Coosto

Revisado el 07-04-2022

Gebruiksvriendelijk, compleet, gemak

Puntos a favor

Webcare en social media beheer kunnen eenvoudig via dezelfde tool plaatsvinden. Nieuwe collega's zijn snel ingewerkt. Dit maakt dat wij kortere lijnen ervaren en veel gebruiksgemak. Ook de rapportage functionaliteiten zijn echt een meerwaarde!

Puntos en contra

Voor iedere nieuwe gebruiker komt een fee per maand bij.

Silke T.
Calificación general
  • Sector: Organización cívica y social
  • Tamaño de la empresa: 501-1.000 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 10.0 /10

Uitgebreide opties, goede klantenservice!

Revisado el 20-01-2022

Puntos a favor

Makkelijk inplannen van content, alle nuttige informatie op 1 website, makkelijk samenwerken met het team

Puntos en contra

Ik zou meer willen optimaliseren: een lijstje met opgeslagen hashtags kunnen aanklikken ipv steeds uit eigen bestanden kopiëren en plakken, concept captions, misschien een mediabibliotheek.

Alternativas consideradas

Meta for Business y Hootsuite

Respuesta de Coosto Traducir a español

Heel erg bedankt voor je positieve woorden, Silke. Die tips voor nieuwe functionaliteiten in Coosto waarderen we ook zeker. Nemen we mee!

Wouter V.
Calificación general
  • Sector: Seguros
  • Tamaño de la empresa: 501-1.000 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 8.0 /10

Gebruikerservaring medewerker webcare

Revisado el 20-01-2022

Zeer positief

Puntos a favor

Coosto kan door middel van zoektermen op socialmedia vinden wat er over het bedrijf, product en dienstverlening wordt geschreven. Hierop kan dan op worden gereageerd geanticipeerd.

Er kunnen goede kwalitatieve rapportages worden uitgedraaid. Het sentiment is heel goed meetbaar vanuit deze rapportages.

Puntos en contra

In de engagement zijn de berichten niet op datum te rangschikken

Respuesta de Coosto Traducir a español

Hi Wouter, superfijn dat je tevreden bent over Coosto. Ik weet niet precies wat je bedoelt met het sorteren op datum van berichten in Engage. Dat zou namelijk wel moeten kunnen. Ik zal je Customer Success Manager vragen om hierover even contact met je op te nemen.

Marli K.
Calificación general
  • Sector: Cuidado de la salud mental
  • Tamaño de la empresa: 1.001-5.000 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 9.0 /10

Fijne software die het werk makkelijker maakt

Revisado el 20-01-2022

Puntos a favor

De gemakkelijkheid waarmee je door Coosto je verschillende social media kanalen kunt beheren, is fantastisch. Daarnaast biedt het ook hele fijne aanvullende functionaliteiten, zoals het goed kunnen monitoren van wat er speelt, het onderhouden van de webcare en het snel en makkelijk inzien van verschillende soorten statistieken.

Puntos en contra

In enkele gevallen zijn er na de implementatie van nieuwe functionaliteiten technische storingen. Ook komen deze wel eens random voor in bijvoorbeeld het willen instellen van bepaalde data. Dit is wel altijd snel weer opgelost.

Respuesta de Coosto Traducir a español

Dank je wel voor je review, Marli :)

Dries B.
Calificación general
  • Sector: Política pública
  • Tamaño de la empresa: 501-1.000 empleados
  • Software usado A diario durante Más de un año
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 6.0 /10

Tool met veel mogelijkheden

Revisado el 21-01-2022

Puntos a favor

Overzichtelijke en eenvoudige 'engage' functie. Het overzicht van de verschillende media kanalen biedt veel voordelen. Je kan makkelijk al jouw media opvolgen en communiceren met klanten vanop 1 scherm.
Uitgebreide reporting functie met allerlei mogelijkheden om jouw campagnes en berichten op te volgen.

Puntos en contra

Bepaalde functionaliteiten/berichten werken niet of zijn niet zichtbaar in 'engage'. Dan moet je alsnog het originele bericht opzoeken.
Publish functie heeft voor ons minder nut, aangezien facebook business dit ook voorziet.

Respuesta de Coosto Traducir a español

Dank je wel voor de review, Dries. Mocht je het idee hebben dat een bericht onterecht ontbreekt in Engage, kun je contact opnemen met ons Supportteam. Ze kijken graag met je mee, en kunnen de Engage-feeds eventueel voor je aanpassen.

Madelon T.
Calificación general
  • Sector: Comercio mayorista
  • Tamaño de la empresa: 11-50 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 10.0 /10

Super fijn social media mangagingsysteem voor groot en klein bedrijf

Revisado el 20-01-2022

Ik werk al enkele jaren met Coosto (bij verschillende bedrijven) en het bevalt me heel goed. Als beheerder van de social media kanalen binnen het bedrijf geeft het me goed overzicht, biedt het effectiviteit en tijdwinst en kan ik gemakkelijk rapportages maken.

Puntos a favor

Makkelijk in gebruik, overzichtelijk, fijne rapportages

Puntos en contra

Op dit moment ervaar ik geen nadelen binnen de tool.

Respuesta de Coosto Traducir a español

Daar doen we het voor, Madelon! En goed nieuws: we blijven Coosto doorontwikkelen, dus er komen in de toekomst nog veel meer handige functionaliteiten aan.

Wendy T.
Calificación general
  • Sector: Oficina legislativa
  • Tamaño de la empresa: 201-500 empleados
  • Software usado A diario durante 6-12 meses
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 7.0 /10

Review W Truyens (PZ CARMA)

Revisado el 21-01-2022

het klaarzetten van posts / ideeen in de social media agenda zodat het diensthoofd deze kan nagaan en goedkeuren (eventueel een aanpassing doen). het inplannen spaart veel tijd uit. Jammer dat het gebruik van Instagram in Coosto niet zo goed werkt. Ook bij het plaatsen van story's ben je beperkt indien je coosto gebruikt.

Puntos a favor

Product is redelijk gemakkelijk in gebruik. Klantendienst is altijd goed bereikbaar en behulpzaam. Duidelijk overzicht van de sociale media planning. Inhaakkalender ook een pluspunt.

Puntos en contra

gebruik van instagram in de coosto app werkt voor ons niet naar behoren. Post worden vaak niet gepost. Het feit dat je af en toe de connectie terug moet leggen is ook een minpunt.

Respuesta de Coosto Traducir a español

Dank je wel voor de review, Wendy. We blijven werken aan het uitbreiden van onze functionaliteiten, ook op het gebied van Instagram. Wanneer het externe tools (zoals Coosto) mogelijk wordt gemaakt om direct Stories te posten, gaan we er zeker mee aan de slag!

Kristel F.
Calificación general
  • Sector: Ocio, viajes y turismo
  • Tamaño de la empresa: 51-200 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 9.0 /10

Tevreden gebruiker

Revisado el 21-01-2022

Puntos a favor

Coosto is een aanrader voor iedere marketeer die meerdere social media kanalen en review websites bij moet houden. Alle berichten komen binnen op dezelfde plek, dit maakt het overzichtelijk. Reageren op opmerkingen, privéberichten, reviews en het creëren en inplannen van posts in dezelfde tool is ideaal. Kortom, een tevreden gebruiker!

Puntos en contra

Voor WhatsApp moet je flink bijbetalen, dat is het grootste nadeel vind ik.

Respuesta de Coosto Traducir a español

Wij zijn pas tevreden als onze gebruikers dat ook zijn! Dank voor je positieve review, Kristel!

Darius V.
Calificación general
  • Sector: Organización de eventos
  • Tamaño de la empresa: 11-50 empleados
  • Software usado Semanalmente durante Más de un año
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 7.0 /10

Easy to learn, hard to master

Revisado el 20-01-2022

Coosto scheelt enorm veel tijd doordat je niet hoeft te schakelen tussen alle platforms.

Puntos a favor

Alles op één plek hebben is ideaal. Het geeft veel overzicht.

Puntos en contra

Sommige bestanden (foto, video) zijn niet te uploaden via Coosto maar moeten via het platform zelf. Niet alle cijfers komen overeen met de platforms zelf. Het gebruik van de statistieken is niet heel gebruiksvriendelijk met het opzetten ervan, dat kan makkelijker.

Respuesta de Coosto Traducir a español

Goed dat je aanstipt waar we nog verder in kunnen verbeteren, Darius. We nemen jouw punten zeker mee om Coosto nog gebruiksvriendelijker en completer te maken. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we daarbij deels afhankelijk zijn van de mogelijkheden die de social media platformen aan externe tools zoals Coosto bieden (qua foto- en video-upload). Neemt niet weg dat we elke kans op verbetering met beide handen zullen aangrijpen!

Eva G.
Calificación general
  • Sector: Construcción
  • Tamaño de la empresa: 201-500 empleados
  • Software usado A diario durante Más de un año
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 7.0 /10

Alles in een oogopslag

Revisado el 25-01-2022

Ik vind het een fijn en overzichtelijk programma, zeker wanneer je in een team werkt. Iedereen ziet alles in een oogopslag en het is heel gebruiksvriendelijk.

Puntos a favor

Het is super fijn dat wanneer je facebook pagina's onder je hoede hebt, je maar 1 post hoeft te maken en die overal kunt plaatsen. Je ziet heel handig wat er die dag/week/maand gedaan is.

Puntos en contra

Je zou moeten kunnen filteren op memo's. Wanneer ik een rapportage maak voor een bepaalde pagina worden ALLE memo's geladen terwijl die niet van toepassing zijn op die pagina. Heel irritant.

Jordi N.
Calificación general
  • Sector: Educación superior
  • Tamaño de la empresa: 5.001-10.000 empleados
  • Software usado Semanalmente durante Más de un año
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Facilidad de uso
  • Probabilidad de recomendación 8.0 /10

Goede tool die doet wat 'ie moet doen!

Revisado el 20-01-2022

Puntos a favor

Deze tool biedt een compleet pakket om je social media te managen, van publiceren tot webcare, tot het afstruinen van het internet naar mensen die praten over jouw bedrijf. De modules sluiten goed op elkaar aan , wat het prettig maakt om ermee te werken. Social media koppelen gaat naadloos.

Puntos en contra

De listen-module is moeilijk te doorgronden op sommige momenten als je niet dagelijks met deze software aan de slag gaat om zoekquery's te bouwen. Het duurt dus echt wel even voor je dit onder de knie hebt en dan nog zul je jezelf af en toe afvragen waarom je geen tot weinig zoekresultaat ziet.

Respuesta de Coosto Traducir a español

Dank voor je review, Jordi! Goed om te lezen dat je de integratie van de verschillende onderdelen van Coosto prettig vindt werken. Daarnaast willen we graag dat iedere marketing- en communicatieprofessional moeiteloos inzichten uit Coosto kan halen. We blijven daarom hard werken aan de gebruiksvriendelijkheid van onze tool.

Thijs V.
Calificación general
  • Sector: Administración educativa
  • Tamaño de la empresa: 1.001-5.000 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 8.0 /10

Fijne tool voor social media managers

Revisado el 24-01-2022

Puntos a favor

Geïntegreerd pakket voor social listening, publishing en webcare
Nederlandse basis, dus makkelijk communiceren met de helpdesk
Integratie met modules voor RTV en printmedia mogelijk
Uptodate met de mogelijkheden die de social platforms bieden

Puntos en contra

De app van Coosto mist functionaliteit en is niet altijd even stabiel

Rianne V.
Calificación general
  • Sector: Educación superior
  • Tamaño de la empresa: 1.001-5.000 empleados
  • Software usado Semanalmente durante Más de dos años
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 8.0 /10

Handige tool

Revisado el 20-01-2022

Puntos a favor

Coosto helpt mij om op een eenvoudige manier vooraf berichten in te plannen. Zo behoud je het overzicht en kun je de content van de berichten beter stroomlijnen.

Puntos en contra

Coosto biedt ook tools om berichten en interactie op social media te kunnen monitoren. Dit goed instellen en ook daadwerkelijk gebruiken in de dagelijkse praktijk, vraagt wat oefening en tijd. Heb je die tijd en ben je een beetje handig, dan heeft het zeker meerwaarde.

Respuesta de Coosto Traducir a español

Dank je wel voor de positieve recensie, Rianne. Mocht je in de toekomst nog hulp nodig hebben bij het instellen van onze Listen-omgeving, dan kun je ook altijd contact opnemen met je Customer Success Manager of het Supportteam. Ze helpen je graag verder op weg!

Esther D.
Calificación general
  • Sector: Automoción
  • Tamaño de la empresa: 1.001-5.000 empleados
  • Software usado A diario durante Más de un año
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 9.0 /10

Een bruikbare tool met veel nieuwe elementen

Revisado el 24-01-2022

Goed klantencontact en een hele goede tool. Veel mogelijkheden.

Puntos a favor

Het vooruit plannen van berichten en het verwerken van resultaten in een direct rapport is een groot pluspunt van Coosto. Daarnaast is de mogelijkheid om het contact met de volgers middels engage te houden, erg belangrijk.

Puntos en contra

Bij het inplannen van een Instagrambericht kunnen er niet meer dan 1 foto worden toegevoegd.

Respuesta de Coosto Traducir a español

Hi Esther, fijn dat je zo tevreden bent over onze tool!

Manon B.
Calificación general
  • Sector: Ocio, viajes y turismo
  • Tamaño de la empresa: 5.001-10.000 empleados
  • Software usado A diario durante 6-12 meses
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 7.0 /10

Fijn in gebruik

Revisado el 20-01-2022

Fijn contact, fijne inzichtelijke tool en uitzicht op nog meer functies die ons gaan helpen.

Puntos a favor

Makkelijk in gebruik, tool spreekt voor zich. Ook veel inzichten en zoals aangekondigd extra functies om het resultaat te verbeteren.

Puntos en contra

Soms zijn de analyses niet geheel compleet/inzichtelijk of kloppen ze niet. Bovendien zijn sommige functies niet te gebruiken, ligt niet bij tool zelf maar bij mediakanalen anzich.

Respuesta de Coosto Traducir a español

Hi Manon, dank voor je recensie. We werken er hard aan om alle analyses compleet en accuraat te houden. Hopelijk merk je snel dat deze foutjes niet meer optreden.

Jessie D.
Calificación general
  • Sector: Administración educativa
  • Tamaño de la empresa: 1.001-5.000 empleados
  • Software usado A diario durante 6-12 meses
  • Fuente de la reseña

Calificación general

  • Relación calidad-precio
  • Facilidad de uso
  • Asistencia al cliente
  • Probabilidad de recomendación 7.0 /10

Uiterst handige tools voor social media planning en rapportages

Revisado el 20-01-2022

Het inplannen van de content op de social kanalen en de automatische plaatsing is heel erg fijn en overzichtelijk. Daarbij is het gemakkelijk om alle cijfers snel terug te halen en de rapportages in orde te maken.

Puntos a favor

Inplannen van de content voor de social kanalen. De rapportages zijn gemakkelijk te maken. Erg gebruiksvriendelijk

Puntos en contra

LinkedIn tagging met personen is nog niet mogelijk. Instagram Stories creatietool en uploaden is er niet.

Respuesta de Coosto Traducir a español

Daar zijn wij dan weer uiterst tevreden mee. Je kunt ervan op aan dat wij Coosto blijven doorontwikkelen!